Adrijan, Benjamin in Viktorija prejemniki certifikata inclusive Youth Activation Committee 2018-2020

Adrijan, Benjamin in Viktorija so sodelovali v mednarodnem projeku vključevanja mladih prostovoljev v delo z mladimi s posebnimi potrebami. Projekt se je izvajal s pomočjo Specialne olimpijade Evrope Evroazije ( SOEE) z naslovom Inclusive Youth Activation Committe (iYAC).
Projekt je vključeval več okroglih miz. Imeli smo to čast da je Judo klub Sokol vodil eno izmed okroglih miz. Benjamin se je izkazal kot odličen moderator. S strani aktivacijskega odbora za Evropo in Evroazijo so prejeli tudi posebno  zahvalo.

Pripravili so kratek video vklučevanja , ki smo ga s pomočjo Specialne Olimpijade Slovenije poslali na nekatere slovenske šole in športna društva. Z videom želimo spodbuditi inkluzijo med ljudmi, še posebej med mladimi.

Več o projektu si preberite na tej povezavi

“Special Olympics Europe Eurasia

Zahvaljujemo se vam za vašo zavzetost za vključevanje prek vključujočega mladinskega aktivacijskega odbora za Evropo in Evroazijo 2018-2020. Za potrditev svojega dela poiščite priložena potrdila za vsakega izmed vas. V veselje mi je bilo, da ste bili v odboru. Želim vam vse dobro pri vašem delu za Združeno generacijo.

S spoštovanjem, Jenni and SOEE Youth team”