Spoštovani!

Dovolite nam, da kratko predstavimo naše športno društvo Judo klub Sokol, ki deluje na območju Zelene jame v Ljubljani že več kot 29 let.

Poleg vrhunskega in tekmovalnega juda, je naše vodilo, da omogočamo judo rekreacijo vsem generacijam, ter športnikom z raznolikimi sposobnostmi in socialno šibkejšim članom.

Naše aktivnosti lahko spremljate na Facebooku, Instagramu in naši spletni strani.  Aktivnosti redno objavljamo v lokalnem mesečniku Zeleni glas.

Kot športno društvo smo neprofitna organizacija in imamo status društva, ki deluje v javno dobro. S strani sponzorjev, donatorjev, MOL ter športnih zvez smo delno sofinancirani.

Ker se članstvo v zadnjem obdobju znatno povečuje, mi pa si želimo zagotavljati kvaliteto in nadgrajevati zaupanje, iščemo podjetja, ki bi nas pri tem podprla in skupaj z nami pisala zgodbo o uspehu – Sokoli letimo najvišje!

Veseli bomo, če nam boste lahko pomagali z donacijo ali sponzorstvom po svojih zmožnostih. Vsa sredstva bodo porabljena izključno za opravljanje dejavnosti, subvencijo članarine socialno šibkejših članov in nabavo nove športne opreme.

Za več informacij smo z veseljem na voljo.

Športni pozdrav!