Kdo smo Judo Klub Sokol Ljubljana?

Športno društvo Judo klub Sokol deluje na območju Zelene jame že več kot 25 let. Imamo več kot različnih 150 članov, od predšolskih otrok, rekreativnih in tekmovalnih skupin, kot tudi skupin s posebnimi potrebami in skupinami za starejše oz. upokojence.

Poleg vrhunskega in tekmovalnega juda, je naše vodilo, da omogočamo judo rekreacijo vsem generacijam, ter športnikom z raznolikimi sposobnostmi in socialno šibkejšim članom.

Naše aktivnosti lahko spremljate na FacebookuInstagramu in naši spletni strani. Aktivnosti prav tako redno objavljamo v lokalnem tiskanem mesečniku Zeleni glas.

Kot športno društvo smo neprofitna organizacija in imamo status društva, ki deluje v javno dobro. S strani sponzorjev, donatorjev, MOL ter športnih zvez smo delno sofinancirani.

Poslanstvo kluba je, da omogočimo okoliškim prebivalcem sproščeno, varno in cenovno ugodno telesno vadbo. To dosegamo prek etike in načel juda, ki utemeljujejo posameznikov razvoj samozavesti, zdravja in odgovornega družbenega življenja.

Vizija kluba je zadovoljstvo članov, posebna skrb za vrhunske tekmovalce, pestrost programov, tesno sodelovanje z okoliškimi inštitucijami in podjetji ter povezanost s podobnimi športnimi društvi tako v Ljubljani, kot širše.

Naš slogan je: »Sokoli letimo najvišje!«

NAŠI PROGRAMI:

  • JUDO VRTEC
  • TEKMOVALNI JUDO
  • REKREATIVNI JUDO
  • INKLUZIVNI JUDO
  • SAMOOBRAMBA ZA ŽENSKE
  • KATA TRENINGI

Več o naših programih si lahko preberete pod zavihkom programi.