Jesenske novičke Judo kluba Sokol 2016

Pozdravljeni!

Dame vseh starosti (sestre, mame, babice, tete, prijateljice, …) vabimo, da se nam pridružite naSAMOOBRAMBI ZA ŽENSKE, ki poteka vsak torek in četrtek od 20.00 do 21.30. Če je dvakrat tedensko preveč, se nam lahko pridružite tudi enkrat na teden. Vsak družinski član ima 10% popusta pri vadnini. Več o programu si preberite tukaj.

Tudi letos bomo pripravili MIKLAVŽEV BAZAR. Vabimo vas, da se nam pridružite pri organizaciji in s tem pomagate, da ima Judo klub Sokol še naprej dober poletni počitniški program. Obenem lahko tako predstavite svoje izdelke, da jih spozna več ljudi. Več o tem v priponki.

Pa še eno prošnjo imamo. Judo klub Sokol ima cenovno ugodne vadnine predvsem zaradi donacij, kjer lahko pomagate tudi vi. S podpisom pripetega obrazca (ki ga lahko pošljete na davčni urad ali na Judo klub Sokol, Pokopališka 35, 1000 Ljubljana) namenite del dohodnine klubu. S tem vi NE plačate več dohodnine, temveč samo sporočite, da delež zneska, ki ga plača vsak davkoplačevalec, namenite klubu namesto v državni proračun. Več o tem tukaj.

“Ne ustavljaj se, da bi nabral rož in jih odnesel s seboj. Stopaj naprej in rože ti bodo s cvetjem lepšale pot.” (Tagore)

PEČNIKAR OBLAK Viktorija, 06.10.2016