FESTIVAL JOŽETA ŠKRABE

Obvestilo Judo zveze Slovenije o prenosu v živo dogajanja na Festivalu Jožeta Škrabe, ki bo v soboto, 11. 12. 2021.

Na Festivalu oziroma na državnem prvenstvu v inkluzivnejm judu in na državnem prvenstvu za veterane tekmujejo tudi naši judoisti.

Slovenski judo klubi, združeni v JZS, že več kot 25 let organiziramo vadbo za vse skupine prebivalstva. Poleg večinske vključene populacije vseh starostnih in socialnih kategorij skrbimo za otroke z motnjami avtističnega spektra, za žrtve raznoraznih zlorab, ki jih s pomočjo vadbe juda ponovno vključujejo v skupnosti. V naših klubih vadijo osebe s cerebralno paralizo, osebe z Downovim sindromom, intelektualno in telesno ovirani, razvili pa smo tudi program vadbe za osebe s težavami v duševnem zdravju, kar je zagotovo evropski unikum. Kmalu pa bo v slovenskih klubih ali v dnevnih centrih za starostnike po Sloveniji organizirana tudi rekreativna vadba juda za njih.

Letošnji osrednji nacionalni inkluzivni dogodek, 4. Festival juda za vse Jože Škraba, pripravljamo v Murski Soboti, 11. 12. 2021. Gre za trojno državno prvenstvo inkluzivnih judoistov, veteranov in ekip.

Kot na vseh državnih prvenstvih, bo tudi tokrat potekal prenos v živo s tatamijev ter prenos svečanosti ob 13. uri, kjer bo zbrane pozdravil tudi predsednik republike Borut Pahor.

Spodaj so povezave do omenjenih prenosov, vas pa prosimo, da svojim članicam in članom, prijateljem in sorodnikom sodelujočih posredujete to sporočilo s povezavami, da si bodo lahko zainteresirani ogledali tekmovanja preko spleta.

Povezave do prenosa tekmovanj:

SJL:
https://live.ijf.org/jr_1_slovenska_judo_liga_2021/live_video

DP veterani:
https://live.ijf.org/jr_drzavno_prvenstvo_veterani_2021/live_video

DP inkluzivni judo:
https://live.ijf.org/jr_drzavno_prvenstvo_inkluzivni_judo_2021/live_video

 

Hvala in športni pozdrav!

Ekipa Judo kluba Sokol