V sezoni 2017/18 smo v z ekipo članov in trenerjev vrhunskega juda dosegli uspehe, ki smo jih načrtovali v preteklih petih letih. Imamo tako medalje iz državnih prvenstev, kot iz pokalnih tekem.  Dokazali smo, da zmoremo veliko in se zavedamo, da zmoremo še več. Tako s predanostjo naših judoistov, ki so pripravljeni trenirati vsakodnevno, kot z vrhunskimi izkušnjami naših trenerjev, smo prepričani, da lahko sežemo najvišje. Iz izkušenj vemo, da nadaljnji razvoj zahteva še več treningov ter udeležbo na mednarodnih uradnih turnirjih in pripravah. Za ta korak potrebujemo pomoč, saj s klubskimi sredstvi  ne moremo kriti vseh stroškov.

Ekipo vrhunskih judoistov gradimo načrtno in skrbno začenši v mlajših kategorijah. Usposobljeni trenerji in bivši vrhunski tekmovalci prinašajo znanje in energijo, ki nam omogočata odlične rezultate. Želimo si, da bi v nas prepoznali zaupanja vrednega partnerja.

V tekmovalni judo za otroke se vključujejo člani od 12 leta starosti dalje, ki želijo nekaj več kot samo rekreacijo ali prosto vadbo. Poleg rednih treningov se udeležujejo tekem in priprav po planu Judo zveze Slovenije.