Sponzorji in Donatorji

 Spoštovani!

Dovolite nam, da kratko predstavimo naše športno društvo Judo klub Sokol, ki deluje na območju Zelene jame v Ljubljani že več kot 20 let. V zadnjem obdobju nam zaupa vse več judo navdušencev, tako imamo vključenih že 300 aktivnih članov.

Poleg vrhunskega juda, je naše vodilo, da omogočamo judo rekreacijo vsem generacijam, športnikom z raznolikimi sposobnostmi in socialno šibkejšim članom.

Naše aktivnosti lahko spremljate na FB  in naši spletni strani.  Aktivnosti redno objavljamo v lokalnih mesečnikih Zeleni glas in Moj Magazin. Letos je bilo naše delo predstavljeno tudi na televiziji in radiu ter v strokovni reviji Šport. Več najdete na naslednjih povezavah:

Kot športno društvo smo neprofitna organizacija in imamo status društva, ki deluje v javno dobro. S strani sponzorjev, donatorjev, MOL ter športnih zvez smo delno sofinancirani.

Ker se članstvo v zadnjem obdobju znatno povečuje, mi pa si želimo zagotavljati kvaliteto in nadgrajevati zaupanje, iščemo podjetja, ki bi nas pri tem podprla in skupaj z nami pisala zgodbo o uspehu – Sokoli letimo najvišje!

Veseli bomo, če nam boste lahko pomagali z donacijo ali sponzorstvom po svojih zmožnostih. Vsa sredstva bodo porabljena izključno za opravljanje dejavnosti, subvencijo članarine socialno šibkejših članov in nabavo nujno potrebne opreme.

Naši podatki:

JUDO KLUB SOKOL LJUBLJANA

POKOPALIŠKA ULICA 35, 1000 LJUBLJANA

DŠ: 59530120

IBAN: SI56 3000 0001 0855 597 Sberbank d.d.

Za več informacij smo z veseljem na voljo.

Športni pozdrav!

Viktorija Pečnikar-Oblak

  • Javni zavod Šport Ljubljana
    Javni zavod Šport Ljubljana
  • Energomed, kozmetični salon
    Energomed, kozmetični salon